Siras Academy

Træningsfaciliteter

Training One – Indendørs by

Training One er et 1200m2 indendørs træningsområde bygget til at simulere et bymiljø. Området består af flere bygninger med forskellige rum, kælder og trappeopgang. Husene er fuldt møbleret og giver os muligheden for at skabe forskellige scenarier som alle livvagter har brug for at træne. Derudover indeholder hallen også 3 mobile operationsrum som kan placeres i forhold til den konkrete situation samt køretøjer, tønder, campingvogne m.m. Der er også placeret køretøjer rundt om bygningerne for at skabe det mest realistiske miljø for kursisterne. Training One bliver primært brugt til træning af formationer, contact drills, SWAT teknikker, CQB  mm.

Close Combat Area

300m2 fuldt udstyret nærkampsområde.  Her trænes bl.a. crossfit, militær bootcamp, forskellige typer Martial arts, selvforsvar og boksning. Området indeholder boksering, sandsække, ribber, speed bag og alt andet udstyr til nærkampstræning.

VORES TRÆNINGSFACILITETER

Træningsfaciliteter spiller en vigtig rolle til at sikre, at den studerende opnår det bedste resultat. Akademiet er bygget som en mindre by, og som nogle af de eneste i verden kan vi levere alt i forhold til at simulere virkelige scenarier for kursisten. Nedenfor er nogle af de faciliteter, SIRAS Academy tilbyder dig som kursist. Træningscentret bliver løbende udviklet og udvidet. Hvis du har yderligere spørgsmål om faciliteterne, er du velkommen til at kontakte os.

Training Two – Træningshal. 1000m2 training hall

Training area two er en 1000m2 træningshal, som blandt andet bliver brugt til specielle avancerede scenarier,  opbevaring af biler, mobile operationsrum og andet materiel.

Driving Area

På vores 20.000m2 køreområde omkring akademiet er det muligt at integrere forskellige forhindringer, som sætter os i stand til at træne et stort antal forskellige køreøvelser bla. undvigemanøvre, kørsel i kortege, 180 graders vendinger, ramming mm.

Det 20.000m2 store område består af både asfalt, belægningssten og andre typer belægning hvilket gør det perfekt til at skabe realistiske simuleringer af konvojkørsel og motorvejsmanøvrer.

Law Enforcement Skydesimulator

Skydesimulator med virtuelle mål som Anvendes til at træne den enkelte kursists beslutningsevne.

Her trænes bl.a.:

 • Træk fra hylster
 • Samarbejde
 • Rules of Engagement
 • Hvornår der skal skydes
 • Hvor meget man skal skyde for at eliminere en trussel

Systemet kan anvendes til at korrigere skydningens grundprincipper – bl.a. præcist aftræk og retningspunkt. Systemet kan køre mange forskellige scenarier, og dermed simulere de situationer en livvagt kan stå overfor i virkeligheden.

Fitness område

I forlængelse af nærkampsområdet er der et fitnessområde, udstyret med mange forskellige maskiner til styrke- & kredsløbstræning. Her kan du frit træne under dit ophold på akademiet. Vi har bla. crosstrainer, cykler, løbebånd, pull up stativ, bænkpres, diverse maskiner til ben-, mave- og skulder træning. 

CQB Area – taktisk træning i bygninger.

I Training One har vi et stort 400m2 indendørs CQB område til taktisk træning i bygninger.”Hotellet” er opbygget som en større parcelhus med kælder og trappeopgang. “City hall” er et større åbent hus der kan indrettes som konferencerum, undervisningslokaler og lignende. Bygningerne er fuldt møblerede, og det er muligt at skabe alle tænkelige scenarier, et livvagtsteam kan blive udsat for under skarpe opgaver. Der er også lyd og røgmaskine der giver mulighed for at øge træningens sværhedsgrad. Dele af området er overvåget med IR-kameraer, der muliggør optagelse af uddannelsen (kan også optage i mørke). Det giver kursisterne mulighed for at se deres bevægelser under tilbagemeldinger.

Accommodation

Det er vigtigt for os, at kursisterne ikke bruger unødig tid på transport, så derfor har vi alle faciliteter så kursisterne kan blive indkvarteret på akademiet. Indkvarteringsområdet består bl.a. af:

 • Køkken, toiletter og badefaciliteter.
 • Stue med TV og DVD-afspiller.
 • Sovefaciliteter.
 • 120 m2 klasseværelse med projektor, whiteboard mm.

I klasseværelset har vi et geardisplay fra SIRAS tactical gear med rigtig gode priser til kursisterne.

Gratis trådløst internet overalt på akademiet

Parking Area

Udendørs, forhøjet parkeringsområde, der beskytter de parkerede biler under træningsøvelser. Der er parkering til 25 biler og parkeringen er gratis.

Office Building

Administrationsområde med kontorer, instruktør- og driftsfaciliteter samt operationsrum.

Hangar One

Hangar One er en 900m2 stor isoleret hal. Hallen er træningsfacilitet for SIRAS Group og bruges også til opbevaring af materiel.

 

Container – Fire & Breaching

Stor 40 fods container som bruges til uddannelse indenfor:

 • Breaching
 • Brandbekæmpelse
 • Eftersøgning og redningsscenarier
 • Bekæmpelse af kemikalieudslip

Assembling area – Paradeplads

Paradeplads med en 10 m. flagstang. Pladsen, med det danske flag som sit center, er et udendørs, åbent, stenbelagt areal, hvor SIRAS kursister og operatører kan samles ved særlige lejligheder.

Survival Area

Stort skovområde med flere søer.
Området anvendes til vores kortvarige overlevelseskurser som eks. 48 hour family survival, survival in vehicle mm. Skovområdet anvendes også under vores Field Medic-kurser, hvor der trænes taktisk førstehjælp i svært fremkommeligt terræn. Vi har desuden 5 andre skove hvoraf 3 ligger i området tæt på akademiet og 2 ligger meget øde. De anvendes bla. til de mere avancerede overlevelseskurser, hvor der er behov for remote area training.