Survival & SERE

Nedenfor kan du se 3 kategorier af kurser, hvor der er flere moduler under hver kategori. 

Survival kurserne omhandler overlevelse i vildmarken og henvender sig til alle.

SERE kurserne er mere henvendt til militærfolk som også har behov for at vende tilbage til egne linier. 

Intervention kurserne er målrettet til den enkelte, som har et behov for at nå et specifikt mål. Det kan være i forbindelse med rejser for at sikre sig selv og sin bevægelsesfrihed eller andet.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Intervention

Kurserne omhandler intervention på flere forskellige niveauer, og vil tage udgangspunkt i den enkelte kursists behov/mål. Kursisten vil lære forskellige metoder til at nå det ønskede mål.

Det er vigtigt at understrege, at der bliver undervist indenfor lovens rammer.

Kursusforløbet bliver tilrettelagt i samarbejde med kursisten. Det overordnede formål er at give den rejsende den nødvendige viden og de færdigheder der skal til for at nå det ønskede mål i forhold til destination og mission. Det er meget forskelligt hvad den enkelte kursist ønsker at opnå og derfor er alle kurser custom made. Kurset kan i princippet indeholde alt fra sprogundervisning og body language til skydning og infiltration med helikopter. Vi har listed det mest udbredte under fanen indhold.

Pris: kr 7.500,-

Survival Training

Vi har flere forskellige kurser inden for survival træning. De fleste starter med basic survival, som er et grundlæggende overlevelseskursus. Du kan læse mere om indholdet under punktet indhold.

Derudover er de mest afholdte kurser vores 24 hour survival in vehicle kursus, hvor du lærer at overleve i og af din bil og vores taktiske survival kurser.

Pris: kr 1.600,-