NÆRKAMPSTRÆNING

Nærkampstræningen på SIRAS Academy er udviklet i samarbejde med udvalgte personer fra forsvaret, politiet og SIRAS Group. Teknikkerne er ikke begrænset til en enkelt stilart, men er håndplukket fra forskellige stilarter for at opnå maksimal effekt.

Kurset er designet med fokus på hurtighed og effekt i forhold til de situationer, der kan opstå i arbejdet som livvagt.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Nærkamp kursus

Dette kursus henvender sig til alle, som ønsker at lære effektiv nærkamp. Det kan være svært at komme i gang med sin egen træning, hvis man aldrig har trænet før eller har holdt en længere pause. Dette kursus består primært af træning, og har fokus på at udvikle kursistens færdigheder og motivere til fremtidig træning.

Kurset er også for personer med større erfaring indenfor nærkamp. 

Pris: kr 2.900,-

NÆRKAMP KURSUS MODUL 2

Dette kursus er personlig træning, og du vil arbejde alene med din træner. Udfra dine ønsker, forudsætninger og mål tilrettelægger træneren indholdet, så det er tilpasset dit nuværende niveau og målrettet helt perfekt til dig. Dette meget intense forløb sikrer dig den bedst mulige udvikling. Varigheden af dette kursus er fra 1 dag og op til 14 dage. Der kan i særlige tilfælde laves kurser over 14 dage, men dette kræver at du som udgangspunkt er i særdeles god form.

Pris: kr 1.000,-