ANTI-STALKING

Er du udsat for stalking? eller ønsker du at hjælpe andre?

Uanset hvilken form for stalking, der er tale om, vil det i de fleste tilfælde være forstyrrende og måske skabe frygt hos offeret. Isoleret set kan de enkelte tilfælde måske virke uskyldige, men samlet set kan det være en stor psykisk belastning for offeret. I mange tilfælde kan det være svært at dokumentere, at der er tale om stalking. SIRAS Academy har i tæt samarbejde med SIRAS Group udviklet et helt unikt anti-stalking kursus.

Anti-stalking Modul 1

Det overordnede formål med kurset er at give kursisten et dybdegående kendskab til Stalking, at give kursisten effektive værktøjer til at undgå Stalking og lære hvordan man i yderste konsekvens håndterer stalking.

Security Awareness
Kan du læse dine omgivelser, så du har mulighed for at være det altafgørende skridt foran? Dette vil være en eye opener for de fleste. Ofte kan ganske små ting gøre en verden til forskel.

Undgå Stalking
Hvordan forebygger du Stalking, og hvad gør du hvis du bliver udsat for det ?

Pårørende
Hvordan hjælper du andre, der er udsat for Stalking

Dokumentering og lovgivning
Hvad siger lovgivningen og hvad kan man gøre. Det kan ofte være svært at dokumentere stalking. Kursisten vil her få nogle enkle værktøjer, som gør det muligt at indsamle dokumentation til en evt. anmeldelse.

Anti-stalking kurset kan også kombineres med selvforsvar. Det er alt sammen med til at give offeret en øget tryghedsfølelse. Kontakt os for yderligere information om dine muligheder. 

Pris: kr 1.500,-