TEAM LEADER

En god team leader har en række egenskaber, der tilskynder teamet til at følge ham. Personlig kvaliteter som medfølelse og integritet er vigtige, men ikke nok. For at være en effektiv team leader, kræves der også gode faglige kompetencer som kommer af god uddannelse og erfaring. En god team leader inspirere til tillid og respekt fra holdet og sikre en god opgaveløsning. Kursets formål er, at sætte dig i stand til at blive en god og effektiv team leader. Du vil lære og træne efter de opdaterede standarder, som anvendes i sikkerhedsbranchen af bl.a. SIRAS Group.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Team Leader

Kurset omhandler alt fra forberedelsesfasen, selve opgaven med teamet og den efterfølgende debriefing. Du vil lære, hvordan man planlægger og udfører en opgave i forhold til de restriktioner man har m.h.t. økonomi, mandskab, trussel o.s.v. Øvelserne på kurset er bygget op omkring reelle opgaver, som er udført af SIRAS Group. De realistiske scenarier giver dig et unikt indblik i opgaveløsningen som Team Leader, og du vil få de bedste rammer for at lære og indøve de nødvendige færdigheder.

Pris: kr 6.000,-