Special Tactics

SIRAS Academy har i en årrække haft et tæt samarbejde med udvalgte personer fra US special forces, Fremmedlegionen, Politiet og Jægerkorpset. Formålet har været at, designe kurser, som er målrettet mod private sikkerhedsfolk.
Kurserne omhandler specielle teknikker, som er særlig anvendelige for livvagter. Disse kurser hører under de mere avancerede kurser og henvender sig primært til personer som har en grundlæggende livvagtsuddannelse.

På nuværende tidspunkt er følgende to kurser åbne for det private marked.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Special tactics modul 1 – Sniper

Dette kursus er et counter sniper kursus. Du vil få en grundlæggende sniper træning. Du vil lære at skyde i forskellige skydestillinger, på lange afstande og under de mest umulige forhold. Du vil lære forskellige teknikker indenfor primitiv sløring og andre teknikker, som gør at du vil kunne bevæge sig uset. Der vil være mange praktiske øvelser herunder skarpskydning.

Formål
Formålet med dette kursus er at uddanne kursisten i teknikker til imødegåelse af snigskytter. Kursisten uddannes i denne forbindelse også i teknikker, der anvendes af snigskytter for dermed at have det bedst mulige grundlag for at kunne iværksætte modforanstaltninger.

 

Pris: kr 12.500,-

Special Tactics modul 2 - SWAT

Dette kursus er målrettet mod opgaveløsning i områder med et højt trusselsniveau. Du vil på dette kursus blive trænet i specielle indtrængningsteknikker som dagligt anvendes af vores træningspartnere i US SWAT. Kurset omhandler alt fra planlægning og træning til gennemførelse af særligt krævende opgaver. Kurset indeholder mange praktiske øvelser, hvor de lærte teknikker anvendes i forskellige øvelsesscenarier.

Formål
Formålet med dette kursus er, at uddanne kursisten i teknikker indenfor kamp i og omkring bygninger. Kursets primære fokus er, at sætte kursisten i stand til hurtigt og sikkert, at evakuere sin klient.

Pris: kr 12.500,-