Residential Security

Residential-kurserne omhandler alle aspekter af sikkerheden i og omkring en lokalitet, hvor klienten opholder sig. Det være sig private boliger, hoteller m.m. Du vil bl.a. få et dybdegående kendskab til hvordan man indsamler og evaluerer informationer. Du vil lære, at vælge de rette sikkerhedsforanstaltninger, og du vil blive trænet i at implementere dem på lokaliteten. Mindre og mellemstore virksomheder vil kunne lære meget i forhold til beskyttelse af installationer, informationer og medarbejdere på disse kurser. Vi vil dog anbefale virksomheder, at tage direkte kontakt til os med henblik på at lave et mere målrettet kursus for den enkelte virksomhed.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Residential Security

Kurset retter sig specielt til personer, som arbejder i sikkerhedsbranchen, men er også velegnet til personer, der ønsker at højne sikkerheden i og omkring deres egen virksomhed eller private bolig. Kursisterne vil få et dybdegående kendskab til hvordan man indsamler og evaluerer informationer og vælger de rette sikkerhedsforanstaltninger – for til sidst at implementere det på lokaliteten.

Formål
At sætte kursisten i stand til at kunne implementere de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger på en given lokalitet.

Pris: kr 7.500,-

Residential Security modul 2 - Hotelsikkerhed

Et hotel er meget dynamisk miljø, hvor mange mennesker har adgang. Det kræver derfor særlig planlægning og et solidt overblik, at sikre tryghed og bevægelsesfrihed for en klient på et hotel. Kurset retter sig specielt til personer som arbejder i sikkerhedsbranchen, men er også velegnet til ansatte i hotelindustrien, som arbejder med sikkerhed eller ønsker større forståelse for hotelsikkerhed.

Formål
At sætte kursisten i stand til at vælge det rigtige hotel til kunden og herefter sikre kunden under ophold på hotellet.

Pris: kr 7.500,-