AMBASSADESIKKERHED

SIRAS tilbyder komplette sikkerhedsløsninger til ambassader verden over. Vi har igennem flere år stået for sikkerheden og uddannelsen af forskellige ambassader i Europa. Det gælder bl.a. den japanske ambassade i København. På baggrund af denne erfaring har SIRAS ACADEMY udviklet sit helt eget og unikke sikkerhedssystem ESAS (Embassy Security Advisory System). ESAS er et redskab, der hjælper ambassader til smidigt at justere sikkerhedsniveauet i den daglige drift.

Med udgangspunkt i ESAS tilbyder SIRAS ACADEMY moduler indenfor ambassadesikkerhed.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Ambassadesikkerhed - modul 1

Ambassadesikkerhed modul 2 henvender sig til alle enkeltpersoner, som ønsker at lære mere om ambassadesikkerhed.

Hvorfor er ambassadesikkerhed vigtigt i dag?

Hvilke trusler står ambassaden overfor – og hvordan vurderer man dem fra dag til dag?

Hvilke sikkerhedsudfordringer står ambassaden med til hverdag og under tilspidsede situationer – og hvordan håndteres de?

Hvad kan ambassaden gøre for at øge sikkerheden?

Formål
Kursets formål er, at give dig viden og færdigheder, der sætter dig i stand til at kunne varetage sikkerhedsopgaver på ambassader.

Pris: kr 3.900,-

Ambassadesikkerhed modul 2

Med udgangspunkt i ESAS tilbyder SIRAS ACADEMY undervisning og rådgivning af ambassadepersonale, som local staff, sikkerhedsfolk, diplomater m.m.. Kurset tager udgangspunkt i ambassadens øjeblikkelige sikkerhedsniveau/-tilstand. Uddannelsens varighed varierer fra timer til et længere forløb over flere dage.

Kursusinformation
Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke uddybe kursusforløbet yderligere. Kontakt venligst SIRAS Academy for et møde omkring dette kursus.

Pris: kr 2.500,-