Ekspertise indenfor

Sikkerhed og beskyttelse

Europas største privatejede træningscenter

Siras Academy

SIRAS Academy er en del af SIRAS Group og varetager alle uddannelsesmæssige opgaver. SIRAS Academy er klar til tage din viden og dine færdigheder ud over, hvad du troede var muligt. Akademiet, der er placeret i Danmark, er Europas største privatejede træningscenter, og ingen matcher vores ekspertise indenfor sikkerhed og beskyttelse. Vores innovative tilgang koblet med vores højt kvalificerede og erfarne instruktørstab har sikret os en topposition på markedet. Akademiet er bl.a. designet til at kunne simulere realistiske træningscenarier, og som nogen af de eneste er vi på akademiet i stand til at levere alle træningselementer. Det er med til at sikre, at alle uddannelser lever op til de internationale standarder og SIRAS Academy’s eftertragtede, høje uddannelsesniveau.

Operative sikkerhedsløsninger

For henvendelser om operative sikkerhedsløsninger henviser vi til SIRAS Group. SIRAS Group benytter primært personel, som har gennemgået livvagtsuddannelsen hos SIRAS Academy. Det er med til at sikre, at alle sikkerhedsløsninger har samme høje standard.

SIRAS Group leverer internationale og højt kvalificerede serviceydelser til beskyttelse af virksomheder, virksomheders personale samt private personer med varieret trusselsbillede.

Besøg www.sirasgroup.com for yderligere information.