LIVVAGTSUDDANNELSEN

Livvagtsuddannelsen hos SIRAS Academy er består af livvagtskurset level 3 og high risk level 4. Vi har også et introduktionskursus for de personer, som har behov for at teste om branchen er noget for dem.

Uddannelsesforløbet afhænger af kursistens tidligere erfaring indenfor sikkerhedsbranchen og anden relevant baggrund, og vil derfor være individuel fra kursist til kursist.

Uanset tidligere erfaring skal alle kursister starte deres livvagtsuddannelse med close protection level 3 (14 dages livvagtskursus). Dette sikrer et højt niveau og at kursisten opnår det bedste resultat. Under livvagtskurset kan kursisten i samarbejde med instruktørerne udarbejde en uddannelsesplan for fremtiden. En uddannelsesplan sætter kursisten i stand til at målrette sin indsats i forhold til det ønskede arbejdsområde.

Et lavt antal kursister per hold sikrer vores høje kvalitet og et maksimalt udbytte for den enkelte kursist.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Livvagt introduktionskursus

Dette kursus er et introduktionskursus. Du vil få et indblik i jobbet som livvagt og selve livvagtsuddannelsen. Formålet er at introducere dig til livvagtsuddannelsen, så du kan teste om sikkerhedsbranchen er noget for dig og efterfølgende starte dit uddannelsesforløb.

Kurset er et introduktionskursus, og vil ikke give kursisten de nødvendige færdigheder for at kunne arbejde som livvagt.

Pris: kr 1.500,-

Livvagtsuddannelsen – Close Protection level 3

Kurset vil give dig et overblik over de mange muligheder, der er i den private sikkerhedsbranche. Du vil få en dybdegående teoretisk og praktisk viden om arbejdet som livvagt. Der er på dette livvagtskursus lagt vægt på personbeskyttelse i trusselsniveau lav-middel. Det kan eksempelvis være beskyttelse af forretningsfolk i Europa.

Du vil blive undervist i fag indenfor Counter Terrorism, som normalt kun er tilgængeligt for offentlige instanser. Kurset er et af de mest omfattende livvagtskurser på verdensplan og stiller store krav til kursistens indsats.

Formål
Kurset giver dig de mest nødvendige kompetenserne til at arbejde som livvagt.

Afhængig af tidligere erfaring vil du efter kurset være i stand til at kunne arbejde med personbeskyttelse. Personer uden tidligere erfaring vil efter dette kursus, kunne varetage mindre opgaver i samarbejde med erfarne livvagter.

Kursister der gennemfører Livvagtskurset, er berettiget til, at bære den orange pin som tegn på deres høje uddannelsesniveau.

Pris: kr 24.500,-

High Risk close protection – Protection Team (level 4)

Kurset er en overbygning til Livvagt Level 3 og henvender sig til dig som ønsker at arbejde i højrisikoområder. Det er bevist, at anvendelsen af korrekte taktikker er altafgørende i en kampsituation og er med til at holde klienten og resten af teamet i live. Der vil derfor på dette livvagtskursus blive trænet i teknikker som anvendes af vores operative teams i højrisikoområder. Kurset indeholder teori, men over 75% af uddannelsestiden bliver anvendt på praktiske øvelser.

Formålet med kurset er at sætte kursisten i stand til at kunne indgå i teams under udførelse af personbeskyttelse i højrisikoområder. Det kan eksempelvis være lande som Afghanistan, Congo eller Irak.

Pris: kr 21.900,-