SKYDE KURSER

SIRAS Academy skydekurser omhandler alle former for skydning. Alle skydekurser er opbygget efter ARTS-princippet og afholdes i udlandet. ARTS står for Automatic Responce Tactical Shooting, og er den hurtigste og mest effektive måde at skyde på. Vi råder over et stort antal instruktører som hver især har deres kompetenceområde. Dette sikrer, at vi kan tilpasse vores undervisning til den enkelte kursists erfaring. Skydekursus modul 1 er også for personer, som aldrig har skudt før. Vi starter fra bunden og langsomt opbygges korrekt skydestilling, sigte og aftræk. Denne fremgangsmåde sikrer at du, som kursist, uanset niveau vil opnå et godt resultat efter endt skydekursus.

Find det næste planlagte kursus i vores kursuskalender, hvor du også  kan tilmelde dig. Kan du ikke finde det ønskede kursus, eller har du nogle spørgsmål,  så er du velkommen til at kontakte os. 

Pistolskydning

Kurset henvender sig specielt til personer uden erfaring eller personer, som ønsker at forbedre eller genopfriske deres grundlæggende færdigheder. Kurset er også velegnet personer indenfor politiet og militæret, som til daglig har brug for at kunne håndtere en pistol hurtigt og effektivt.

Formål
Kort sagt er formålet at forbedre dig som skytte. Du vil på kort tid opnå et højt niveau indenfor sikker våbenbetjening, høj traf procent også under tidspres.

Pris: kr 7.500,-

Skydning automatriffel

Kurset omhandler skydning med automatvåben, med vægt på taktiske skydninger. De primære våben vil være AR15 og MP5, da det er de våben der foretrækkes i SIRAS GROUP. Kurset indledes med stationære skydninger og senere vil kursisterne gennemføre realistiske handlebaner i vores skydeterræn, hvor vi som nogle af de eneste, har tilladelse til at skyde 360 grader – selv under bevægelse i køretøjer. Dette kursus henvender sig til PSD-teams samt enkeltpersoner, der ønsker at hæve deres niveau.

Formål
At forbedre kursistens skydefærdigheder med automatvåben, herunder opnå høj træfsikkerhed samt hurtig og sikker våbenbetjening.

Pris: kr 12.500,-

Skydning modul 3 - Finskytte

Pris: kr 1.900,-

Kurset er et vedligeholdende kursus, som henvender sig til kursister, som har gennemført special tactics Sniper eller har tilsvarende erfaring. Kurset målrettes 100% til den enkelte kursists ønsker og behov. Formålet med kurset er at forbedre dine skyde tekniske færdigheder helt ned til mindste detalje.