Dato

20/04/202000:00


Instruktøruddannelsen bibringer den kommende instruktør en basisviden samt redskaber til at blive en dygtig og god underviser. Som instruktør skal man forberede sig på, konstant at skulle opdatere sin viden og sine kompetencer. Det er vigtigt, at man er villig til at tilegne sig operativ erfaring, hvilket er et ubetinget krav for at kunne fungere som instruktør på SIRAS-kurser.

Instruktøruddannelsen er åben for alle uanset baggrund og erfaring. Vi vil dog gøre opmærksom på, at man kun kan undervise i fag, som man behersker fuldt ud og har operativ erfaring indenfor.

Uddannelsesforløbet er opdelt i 3 moduler.

Modul 1 – Livvagt uddannelse

Kursisten deltager på et 14 dages livvagtskursus på lige fod med alle andre kursister.
Dato: 14/4 – 3/5 (faste datoer)

Modul 2 – Undervisningsprincipper

Består primært af hjemmestudie kombineret med enkelte undervisningsdage på akademiet hvor de tildelte opgaver gennemgåes. Modulet kan sagtens tages ved siden af normalt arbejde.
Dato: fra 3/5 – 27/7 (hjemmestudie)

Modul 3 – Instruktørpraktik

Deltagelse på 14 dages livvagtskursus som hjælpeinstruktør. Du vil gå på sidelinjen sammen med de andre instruktører og tilbagemelde på lektionerne. Hvis du egner dig vil du have forberedt enkelte lektioner, som du skal undervise i. Kan du ikke deltage alle 14 dage, så er det også muligt at finde en løsning på det.

Dato: 27/7 – 9/8 (kan du ikke de pågældende datoer er det også muligt på andre datoer)

Pris: 35.000 kr. for alle 3 moduler. Inkluderer kost og logi i 2 x 14 dage.

Der er kun 1-2 instruktørpladser pr. år.

Du kan læse mere under kurset instruktør. Ønsker du mere information bedes du kontakte os.